Бронзови търговски кухненски болтове

Бронзови търговски кухненски болтове

Име на продукта бронзова търговска кухненска кранка Характеристики на продукта 1. Безсъдържателно тяло на месинговата кран: тялото на кранчето се изработва от олово без мед и достига високи стойности, което гарантира, че количеството олово в течащата вода отговаря на стандартите за безопасност и намалява вредата да доведе до вашето здраве. 2 ....
Чат сега

Информация за продукта

Име на продукта

бронзова търговска кухня кран

Характеристики на продукта

1. Безсъдържателно тяло от месингова кран: тялото на кранчето се изработва от олово без мед и достига високи стойности, което гарантира, че количеството олово в течащата вода отговаря на стандартите за безопасност и намалява вредата от олово за вашето здраве.

2. Лесно почистващите гумени дюзи предотвратяват натрупването на твърда вода.

3. Качественият керамичен патрон гарантира дълготрайна, надеждна, без капково натоварване.

4. Двуфункционалната глава на пръскачката използва бутон на гърлото, за да превключва между спрей и поток. Пулверизиращата глава разполага със специално наклонени дюзи, които образуват широко, мощно водно острие, за да почистват съдовете Ви и да се измият чисти.

5. Твърда месингова конструкция: висококачествено тяло от месингова кърпа и конструкция на дръжката, корозия и устойчивост на ръжда, никога няма да избледнее, нито ще ръждяса.

6. Функция на главата на дюзата: изберете между стандартен модел на газифициран поток или мощен изплакващ спрей, който ще ви помогне да премахнете най-тежките остатъци от храната.

7. Материал на корпуса: 100% батерии за минни баси. Това е наистина хубав кран, който е добър за здравето на вашето семейство.

8. Въртящият се диапазон на дюзата за високи дъги е подходящ както за единична купа, така и за кухненска мивка с двойна купа.

9. Перфектно прилягане: кухненска битова котва, оптимизирана за домашна употреба, компактна 18-инчова височина приляга под почти всеки домашен кухненски шкаф

10. Масленият бронзов финиш доставя богат, тъмнокафяв, стар световен финал с удивителни тъмни и тъмни акценти.

Технически подробности

Наименование на продукта: Кухненски брави от бронз

Тип: Кухненски кран

Вид инсталация: Монтиран на палубата

Място на произход: Zhejiang, Китай

Номер на модела: BY81702K

Повърхностно покритие: четкан никел

Брой дръжки: единична дръжка

Окабеляване: една дупка

Фасонно тяло: Месинг

Стил: Кралски съд

Работна температура: 0-80 градуса

Дръжка на крана: цинкова сплав

Тестово налягане: 0.6-0.8Mpa

Употреба: Кухня

Материал на сърцевината на вентила: керамика

Гъвкав маркуч Размер: 1/2 "или 3/8"

Водно налягане: 0.1-0.7Mpa

Гаранция за качество: 5 години

размер  

QQ 截图 20171120165754.jpg


Изображения на продукти


BY81702K (2) .jpgHot Tags: бронзова търговска кухня кран, доставчици, производители, фабрика, хром, месинг, бронз, части

Запитване

You Might Also Like