Издърпайте кран за кухня с една ръка

Издърпайте кран за кухня с една ръка

Име на продукта Две дръжки издърпайте кухненски кран Характеристики на продукта 1. Усъвършенствана технология на керамични дискови клапани с гаранция за никога изтичане. Хубавото свързване намалява времето за монтаж и гарантира сигурна връзка с водопроводите. Включен е удобен инструмент за бързо инсталиране, за да ускорите ...
Чат сега

Информация за продукта

Описание на продукта

Този вид модерни технологични керамични дискови клапани с едно сгъване с кухненски кранове с гаранция за никога пропускане. Хубавото свързване намалява времето за монтаж и гарантира сигурна връзка с водопроводите. Включен е удобен инструмент за бързо инсталиране, за да се ускори инсталацията. Той приема покритие от неръждаема стомана, което го прави по-издръжлив от обикновените подобни продукти на пазара. Освен това, патронът с керамичен диск може да оцелее 500, 000 пъти отворен усилвател GG; близък тест. Използва усъвършенствана керамична техника, която осигурява както удобство, така и контрол на прецизността. Възползвайки се от рефлекторната система за сваляне, можете да издърпате пръскачка от крана за безкрайна маневреност, за да направите ежедневните си задачи по-удобни. Кухненският кран с една ръка се използва спираловиден маркуч за пружинни плитки, за да замени старата гравитационна топка, по-издръжлив при издърпване на главата на пръскачката и маркучът автоматично се връща в първоначалното си положение, акостира гладко и сигурно, като улеснява почистването на работата!


Характеристики на продукта

1. Керамична дискова касета за работа без капки

2. Намазан с масло бронзов&усилвател; керамичен дисков клапан: устойчив на драскотини и корозия.

3. Извадете страничната пръскачка, лесно да достигнете навсякъде около себе си.

4. Режим душ и DC. Различните начини за вода правят ежедневното почистване по-ефективно и спестяват повече вода. Спестяващата водна система от 1. 8 галон на минута дебит отговаря на най-строгите стандарти за пестене на вода, като същевременно поддържа отлични показатели. Лостът с една дръжка е лесното управление на температурата и потока. Дизайнът на чучура с висока дъга с въртене на 360 градуса предлага повече място за различни дейности на мивката.

5. Висока якост, висока твърдост, много издръжлив; Четка от стоманена повърхност - изглежда гладка и елегантна, лесна за почистване. устойчивост на ръжда, анти пръстов отпечатък, антикорозия, устойчивост на топлина, може да поддържа дълго време блясък; Четиримесечен патрон с керамичен диск - за гладка и дълготрайна работа. Петноустойчиво покритие, издържа на пръстови отпечатъци и водни петна за по-чиста кухня. Прекарвайте повече време, наслаждавайки се на дома си и по-малко време за почистване.


спецификация

Име на продукта: Една дръжка издърпайте кухненски кран

Конструкция: Единична дупка

Стил: модерен

Отваряне начин: въртящ се тип

Брой дръжки: една дръжка

Пречистен изход за вода: Без пречистен изход за вода

360 Въртящ се: 360 Въртящ се

Търговска марка: BOYUAN / OEM

HS код: 8481809000

Материал: Месинг

Повърхностна обработка: Chrome

Изходен стил: Чести

Функция: Механична

Топла и студена вода: Студен&усилвател; горещ

Тип на монтаж: Монтиран на стена

Транспортен пакет: Стандартна експортна картонена опаковка

Произход: Zhejiang, Китай


Изображения на продукта

BY81834K


Hot Tags: кухненски кран с една дръжка, производители, доставчици, фабрика, хром, месинг, бронз, части, цена, продажба

Запитване

You Might Also Like