Бяла и черна басейна кран

Това е моята компания нова серия кран, тя е малко квадратна, не е нормален кран на пазара. Благодарение на квалифицираната технология за довършителни работи кранът може да устои на дългосрочна корозия и гладката повърхност на допир като нова. Обещаваме, че осигуряването на качеството е 5 години.
Чат сега

Информация за продукта

Описание на продукта

Този вид черен мивка за басейн е съставен от висококачествен корпус с мека мебел, без оловен воден път, и една метална дръжка на лоста. Той е 100% тестван при високо водно налягане, за да се осигури високо качество и дълга издръжливост. Приема плътно запечатан клапан, керамичният дисков клапан осигурява плътно уплътнение за работа без капки. В допълнение, кранът за черен басейн използва квалифицирана технология за довършителни работи, така че кранът може да устои на дългосрочна корозия и сензорната повърхност като нов след дългосрочна употреба. Всички детайли са внимателно обработени, за да се гарантира дълготрайност и високо качество. Той също така притежава изключителните предимства на деликатен дизайн, гладка повърхност, красив външен вид, усъвършенствана технология, компактна структура, дълъг експлоатационен живот, устойчивост на ръжда, нисък процент на повреда, както и висока ефективност на разходите. Theblack басейна за басейни е високо оценен от нашите клиенти по целия свят заради отличната производителност.


Hot Tags: бял и черен басейн за басейни, производители, доставчици, фабрика, хром, месинг, бронз, части, цена, за продажба

Запитване

You Might Also Like