Анализ на причината за изтичане на вода от явление

- Jan 03, 2019-

Повечето хора мислят, че изтичане на чешмата е проблем с касета. В действителност ако се използва правилно, касетата не е лесно да доведе до проблеми. Следователно ако кранче течове, то трябва да се анализира от своята същност.

1 кран е все още извън водата след касета затворен. Това явление може да бъде причинено от отпуснатост на капачката на налягане, предизвиква отпуснатост на касета за запечатване на водата. Решението е да премахнете дръжката и декоративно покритие и отново затегнете капачката на налягането, и може да има деформация на гумен пръстен в долната част на касетата. Водата не може да бъде запечатан. Решението е да се извади щепсела клапан, проверете долната гумен пръстен, я възстановите и го инсталирайте отново.

2. водата се просмуква около патрона. Това явление може да бъде причинено от хлабав или разселени касета. Решението е да премахнете касета и да я преинсталирате.

3. водата се просмуква от средата на патрона. Това явление е увреждане на касетата. Решението е да се замени на касетата. Ако кранче течове, Сменете касетата, която определено ще увеличи разходите за поддръжка.

4. в долната част на чешмата течове. Това явление обикновено е причинено от непълни или деформирани о-пръстен на входа на тръбата. Решението е да развийте маркуч. Ако не се деформира о-пръстен, о-пръстен и входа на тръбата са отново сглобени. Да, ако о-пръстен е установено да се деформира, замени о-пръстен.