Ползи от месингов кран

- Aug 05, 2019-

Опасността от олово

Отравянето с олово значително засяга човешкото тяло и интелигентност. По-очевидно е за деца и бременни жени. Поради физиологичните характеристики на растежа и развитието, бременните жени с тежко отравяне с олово ще имат преждевременно раждане и спонтанен аборт. Отравянето с олово може да повлияе на растежа и умственото развитие на кърмачета и малки деца, а тежките случаи могат да причинят деменция. Ние можем да осигурим приема на олово само като намалим съдържанието на олово в питейна вода.

Ролята на медта

Медта е незаменим микроелемент в човешкото тяло. Той е важен компонент от протеини и ензими в организма. Действа върху метаболитните процеси в организма и насърчава много функции на човешкото тяло. Медта също така инхибира растежа на бактериите и поддържа питейната вода чиста и хигиенична. Повече от 99% от бактериите във водата изчезнаха след като влязоха в медния тръбопровод за пет часа. Медта е непроницаема и вредните й свойства като мазнини, бактерии, вируси, кислород и ултравиолетови лъчи не могат да преминават през нея и да замърсяват водата! Използването на медни тръби може да играе положителна роля за здравето на човешкото тяло.

Опасността от прекомерна мед за човешкото тяло: Въпреки че медта е важен основен микроелемент, тя може лесно да причини отравяне, ако надхвърли нормата. Основно причинено от тежката метална йонна мед. Когато голямо количество тежки метали останат в човешкото тяло, е лесно да се натоварят органите в тялото, особено черният дроб и жлъчния мехур. Когато има проблеми в тези два органа, метаболизмът в човешкото тяло ще бъде нарушен, цироза, черен дроб. Асцитът е още по-сериозен.