Дори ако кранът е затегнат, той пак ще изтече

- Aug 09, 2019-

В нормалния живот понякога ще откриете, че кранът ще капе след затягане и няма да спре от изхода на кранчето или ставата, което не само ще доведе до много отпадъци, но понякога звукът му ще доведе до някои неприятности. Всъщност конструкцията на крана е много проста, а поддръжката на течащата вода може да бъде напълно поправена от самите вас. Най-общо казано, проблемът с изтичането на вода може да бъде заменен от тип уплътнение като уплътнение на вала или триъгълно уплътнение вътре в крана. е решен. Основният превключвател на крана обаче трябва да бъде изключен преди ремонта.

По отношение на ремонта на течовете на съединението на крана, причината за изтичането на вода е причинена от повреда на лентата за спиране на водата на частта на крана (фиксиращ винт). Затова просто използвайте гаечния ключ, за да премахнете крана и отново навийте новата лента за спиране на водата на мястото, където е фиксиран винтът. Следните стъпки са за ремонт: Първо, затегнете крана и използвайте гаечния ключ, за да завъртите кранчето обратно на часовниковата стрелка. Изключете и излетете. Второ, отворът с резба е навън, а частта с резба се навива 5-6 пъти с лентата за отпечатъци.

Погледнете кранчето, за да настроите водния ключ, за да въведете посоката на часовника, след окончателната инсталация отворете главния превключвател и се опитайте да видите дали няма да има изтичане на вода.