Фосет класификация (1)

- Jan 14, 2019-

Според структурата тя може да бъдат разделени в няколко вида на кран. Единична тип чешмата има само един отвор тип, двойни тип и тройни тип. Има едно всмукване тръба, само една вода тръба, която може да бъде една гореща тръба вода или студена вода тръба. Като цяло кухня кран са често използвани. Двойно свързани тип могат да бъдат свързани към тръби за топла и студена в същото време. Тя се използва предимно за баня мивки и кухненски мивки с топла вода. Освен двете тръби за топла и студена вода троен-тип също може да бъде свързан към душ глави. Фосет във ваната. Единична дръжка кранче да регулирате температурата на топла и студена вода чрез една дръжка и двойна дръжка трябва да коригира студена вода тръба и гореща тръба вода отделно да регулирате температурата на водата.

Според метода на откриване то може да бъде разделена спирала тип, гаечен ключ тип, лифт тип, натиснете тип, тип докосване и индуктивни тип. Когато манипулаторът на винт е отворен, той трябва да се върти много завои; Манипулаторът на ключ тип обикновено само трябва да бъде завъртяна на 90 °; Манипулаторът на лифт-тип, само трябва да бъде издигнат за изхвърляне на водата; индуктивни кранче ще автоматично източването на водата, докато ръката достига под чешмата. В допълнение има време затворени кранче. След преминаването е изключена, водата ще се вливат за няколко секунди преди спиране, така че сметта на ръка, когато кран е затворен може да бъдат измити отново. Индукция кранче използва принципа на инфрачервените индукционна, и движеща сила е разделен на два вида: AC/AC/DC/DC/DC/D/C. AC мощност е 220V / 50Hz или A/C110V / 60Hz. DC мощност се задвижва от 4 AA батерии и напрежението е 6V.

Според функцията тя може да бъде разделена мивка Фосет, Вана кранче, душ Фосет, кранче кухненска мивка, Биде Фосет, розетка вентил, индукция флъш клапан, Външен смесител и т. н. По принцип кран на мивка Фосет е по-ниска и по-кратки, и кранче за кухнята е обикновено rotatable с дълъг уста и е инсталирана между двете пране басейни. Разстоянието между двата входа дупки на смесената вода душ Фосет е обикновено 15CM +/-1CM, а някои душ кран са топ спрей и ръка душ с по-ниска вода изход за отстраняване на вода извън банята. Фосет дюзата изхода може да се завърта на 360 градуса.