Фосет класификация (2)

- Jan 15, 2019-

Според температурата на водата тя може да бъде разделена Единична Студената Фосет, топла и студена смесване кранче и Термостатичен смесител. Термостатичен смесител е оборудван с термочувствителна елемент на изхода на Термостатичен касета. Характеристиките на температурата наблюдение елемент се използват да прокара клапан тялото касетата за да преместите и да блокирате или да отворите входа на водата на топла и студена вода, така че изходът на водата температура винаги се поддържа постоянна. Постоянна температура кранче на пазара използва памет сплав, парафин и налягане регулатор за постигане на постоянна температура ефект. Налягането на водата на Термостатичен смесител има определени изисквания, обикновено се изисква да бъде 0.1-0.5Mp, както и налягането на студена и топла вода. Разликата не може да бъде твърде голям. Ако топла вода под налягане на термостата е по-малко от 0,05, термостата не се прилага. Температура на топла вода е обикновено се изисква да бъде 49-80 градуса, и копчето за регулиране на температурата може да бъде произволно определени между 35 ° C и 65 ° C. Термостати са оборудвани с 38° C бутона за безопасност за предотвратяване на изгаряния.

Според структурата на инсталация, тя може да бъде разделена: интегрирани, разделяне, тъмна стена и водопад.

Според инсталацията дупка размера на кранче мивка може да бъде разделена на мивка Единична hole Фосет, Единична hole 4-инчов мивка Фосет и три дупки 8-инчов мивка Фосет. Само дупка кран може да се инсталира в единична hole басейни. 4-инчов басейни са по-чести, повечето от кран също са 4 инча и малка дупка в средата се използва за инсталиране на повдигане пръчка на водата. 8-инчов басейна могат да се монтират с 8-инчов кранче или Единична hole Фосет. Ако 8-инчов басейна е оборудвана с единична hole Фосет, можете да използвате капак за покриване на лявото и дясното дупки.

Според метода на повърхностна обработка, медно кранче е обикновено Хромиран хром, титанов позлатен Ti-PVD, зелени Бронзов Античен кълбо, червени Бронзов Античен кълбо, печене боя, порцелан, матиран никел Матиран никел, и др. Неръждаема стомана кранче може да бъде разделена на пясък светлина, фини светлина и др.