Фланецът трябва да обърне внимание и на поддръжката

- May 10, 2018-

Водонепроводите се използват често в домовете. Качеството на крановете е пряко свързано със санитарния статус на битовите води. Много хора обаче пренебрегват поддържането на кранчето. Въпреки че кранчето е само малка част от домакинските стоки, щом възникне проблемът, загубата на семейството е трудно да се изчисли. Марките на кран, включително и на едро на кран, кранчета и производители на кранчета, са фактори, които трябва да разгледаме. Всички тези аспекти трябва да имат известни знания и трудности. Ето как да почистите кранчето и как да поддържате кранчето.
Почистване на болтовете:
1. След като кранчето се използва за дълго време, то ще доведе до някои мащаби или ръжда. Това е нормално явление. Потребителите трябва само да използват кърпа или гъба, за да избърсват с малко специално почистващо средство при почистване. И накрая, повърхността трябва да бъде почистена. Почисти. Използвайте четка за зъби с мека четка, за да премахнете пастата за зъби или използвайте тампон, за да отстраните пастата за зъби. Може да изчисти мащаба, масло, така че повърхността на кранчето да е чиста и лъскава, поддръжка на кранчето.
2. Почистването на кранчето изглежда просто, но малко хора го правят внимателно, което затруднява почистването на кранчето. При почистването на кранчето трябва да се използват различни методи за почистване според различните материали, а и почистващата мощност е различна. Например кран с галванизирана повърхност може да се избърше и да се почисти с врящ миещ препарат и дори за почистване може да се използва силен почистващ препарат за обезмасляване. Но за дървени повърхности кран, не може да бъде "проста и сурова".
Поддръжка на клапана за вода:
1. При инсталирането на кранчето е необходимо да имате опитни и квалифицирани специалисти за извършване на строителството и монтажа. Понякога може да сте директно на производителя на кранчето, за да получите цената на кран на едро, цената е сравнително ниска, но няма врата, която да ви помогне да инсталирате услугата, тогава трябва да обърнем внимание на инсталацията, кранчето трябва да се опита да не удари твърдо предмети, не залепвайте, лепене и др. Останете на повърхността, за да не повредите повърхностния блясък. Отстранете остатъците от тръбата и поставете кранчето.
2. За крановете в банята, маркучите им трябва да обърнат специално внимание на навиците за употреба. Някои жители ще обгръщат маркуча на кранчето около кранчето, което може да доведе до счупване или повреждане на маркуча.
3, поддръжка на кранчето трябва да поддържа добри навици употреба при използване, при отваряне и затваряне на кранчето не може да бъде твърде много сила, само трябва да хомеопатично въртене, принудени над Общото събрание да унищожи кран клапан затваряне, което води до lax кран , изтичане на ситуацията.
4, в ежедневието, не само трябва да почистите кранчето, но също така се нуждаят от редовна поддръжка. Особено за кранчетата в банята, примесите трябва да се почистват редовно. Някои агенти на кранчето могат да ги посещават редовно и да имат добри следпродажбени услуги. Някои от тях са като цените на едро на кран на производителите на кранчета и те нямат следпродажбено обслужване. В този случай трябва да се подчертае поддържането на кранчето, за да се осигури нормалното използване на кранчето. Тъй като след като сте използвали кранчето за известно време, ако налягането на водата не е по-ниско от 0,02mpa, ще има намаление на количеството вода, а дори и феноменът на бойлера да се изключи, а след това редовното отстраняване на примесите , обикновено може да се възстанови както винаги.