Хардуерни аксесоари здрав разум

- Aug 17, 2019-

купете кран 12 точки на внимание (2)

Душ тръба: За да не издавате неприятен звук, опитайте се да не използвате метални тръби.

Система против калцификация: Калцият се отлага както в главата за душ, така и в системата за автоматично почистване. Същото се случва и с кранчето, където се събира силиций. Интегрираният въздушен пречиствател има система против калциране, която също не позволява на устройството да се калцифицира вътре.

Противопоточна система: Тази система предотвратява попадането на мръсна вода в тръбата за чиста вода и се състои от слой материал. Оборудването, оборудвано със система за обратно протичане, ще бъде маркирано с DVGW пропуск върху повърхността на опаковката.

Почистване: Рационализираният дизайн не изисква много почистване. Не използвайте почистващ препарат или найлонова четка с дезактивационен прах, полиращ прах и др. Избършете с подходящо количество разреден шампоан и кърпа за измиване на тялото. Изплакнете с вода и избършете крана със суха мека кърпа.

Материал: Неръждаемата стомана е хигиенична и екологична. Хромираното устройство е лесно за грижи и е безвредно за хората, но изисква допълнителни елементи по време на производствения процес. Затова трябва да обърнем внимание на какви материали се използват, не всички страни имат толкова високи стандарти в Германия.

Трайност: Системата против калцификация предпазва устройството от течове на вода и се повреди от повреда.

Ремонт: По отношение на разходите за ремонт, различните съоръжения са доста различни и материалите на някои съоръжения не са много лесни за получаване. Ремонтът всъщност е доста прост, просто имайте съответните аксесоари, разбира се, трябва да има структурна схема или не знаете как да го върнете, когато приключите.