Как решавате проблема, когато кранчето спира намаляването на водата?

- May 09, 2018-

Флуудният поток става все по-малък и по-малък, когато го използвате. На пръв поглед това е филтърът на водещия изход. Когато отворите изхода и го почистите, той ще изтече отново. Най-често срещаното място за тази ситуация са кухненските и банята кранчета. Производителите на крушки въведоха или кранчета за кухня или баня, но когато се използват дълго време, тези проблеми стават често срещани.


Когато кранчето е блокирано, производителят на кранчето ви учи как да го решите:

1, проблеми с качеството на водата, вода с пясък, ръжда и други примеси, причинени от щепсела. Изходът на кранчето може да се развие, да се провери и да се източи, ако главата на филтъра е развита. Ако потокът се върне към нормално положение, проблемът е във филтъра. След това докоснете отстранения филтър на кранчето в басейна и леко го приберете. Големите частици от твърди примеси, като например пясък, ще паднат естествено. Не забравяйте да не го търкате с ръката си, тъй като това ще притисне пясъка във филтъра. За да се гарантира, че може да се почисти на място, вътрешният филтър и шайбата могат да бъдат отстранени, а петна в средата на филтърния отвор могат също да бъдат пробити с върха на иглата. След като приключите почистването, го поставете отново. Подобно на тези могат да се научат с производителите на кранчето, много пъти, ако сте кран на едро може да бъде истински производители на подземни кранчета, за да практикуват.


2, производителите на кранчета въведоха, че има ситуация, ако е причинена от голямо чуждо тяло, тази ситуация е сравнително рядка, но неизбежно ще се сблъскаме, затова и тук леко споменавам, всъщност, много проста, само трябва да се подготви Извадете ключа за гаечен ключ. Долната страна на басейна е отворена с гаечен ключ. Всъщност повечето кранчета могат да бъдат изключени с голямо усилие ръчно, а кранчето е премахнато. Разбира се, предният филтър трябва да бъде свален и отстранен. Завъртете кранчето с главата надолу и след това го напълнете с бутилка чиста вода. Ако водата, която тече от задния край, не е гладка, докажете, че има чужда материя в кранчето. Може да се мие и под вода, за да може да се почисти на място. След това можете да го инсталирате отново и внимавайте да проверите дали връзката е стегната и да избегнете изтичане на вода.