Как купува кърпата на кухнята и тоалетната имат това, което е различно

- Nov 19, 2017-

Как се купува кухнята от тоалетна? Всъщност, много хора ще мислят, че можете да изберете същото, разбира се, но изискването за кухнята на кранчето трябва да е по-високо, отколкото между wei yu. Внимавайте да не мащабирате, ръждата може да засегне здравето на хората.

Дръжки: сложните кранчета са лесни за употреба, защото когато използвате мивка, обикновено една ръка е празна.

Изход: Отворът за вода на върха улеснява запълването на умивалника.

Ъгъл на въртене: възможността за завъртане на 180 градуса прави работата удобна и възможността за завъртане на 360 градуса има смисъл само за мивка, поставена в центъра на къщата.

Натегнете душовата глава: ефективният радиус се увеличава, мивката и контейнерът могат да се запълнят по-бързо.

Дължина на маркуча: опитът показва, че 50 сантиметра от тръбата са достатъчни и можете да закупите на пазара до 70 сантиметра или повече.

Тръби, които могат да удължат душовете: избягвайте металните тръби, за да избегнете неприятни звуци.

Калцификация: калциевите отлагания се натрупват в душовата глава и автоматичната система за почистване. Същото се случва и на кранчето, където се натрупва силиций. Интегрираната система за почистване на въздуха има калцифицираща система и може да предотврати калцифицирането на оборудването вътре.

Противовъзпалителна система: тази система предотвратява изпомпването на мръсна вода в тръбата за чиста вода и се състои от слоеве от материали. Устройството, оборудвано с обратна струя, ще бъде показано на повърхността на опаковката като DVGM.

Почистване: опростеният дизайн не изисква много почистване.

Материал: неръждаемата стомана е санитарна и екологична. Устройствата с марката Chrome са лесни за грижи и са безобидни за хората, но те трябва да бъдат добавени към процеса. Така че трябва да обърнете внимание на това, от което се състои оборудването, а не на всички страни, които имат толкова висок стандарт.

Устойчивост: Системата за калциране може да предпази оборудването от изтичане и да повреди повредата.

Ремонт: при използването на ремонтите, различните устройства са много различни, някои от материалите на оборудването не са много лесно да се получат.