Как да изберем крана 3)

- Mar 07, 2019-

      Опазване на околната среда. Съдържанието на олово във водата се дължи главно на измиването на водния канал от водния обект. Когато купувате, моля, знайте подробно дали кранчето отговаря на проекта за опазване на околната среда и дали той отговаря на изискванията за опазване на околната среда.

удобно. Добрият дизайн на кранчетата отчита нуждите на различни методи за почистване, като 1-метров зеленчуков душ, който може да се извади и напръска със зеленчуци и т.н. , Добрият кран трябва да бъде съчетан с мивката, за да отрази предимствата му. Традиционната мивка ще бъде блокирана от натрупването на отломки, докато удобният ултра-голям събирач на клетки ще увеличи пространството за съхранение и не е лесно да се блокира; традиционният дизайн на централния отвор за оттичане, често се появява явлението, че продуктът покрива изхода на водата и акумулира вода. Конструкцията на изхода на водата от водния резервоар може да предотврати натрупването на вода.

Цена. Не мислете, че кранчето не е важен елемент в кухнята или банята, когато го купувате, така че можете да избирате продукти на ниски цени по желание. Кранчето с ниско качество и ниска цена е лесно за ръжда и има кратък живот. Ако има изтичане на вода или запушване, загубата може да е много по-голяма от тази по това време. "Има повече" печалба "надолу.