Как да изберем смесители (2) \ t

- Mar 06, 2019-

  издръжлив. Независимо дали кранът е траен или не, процесът на обработка на повърхността е много важен. Добрият кран трябва да бъде тестван с киселинно-алкална спрей. Китайски стандарт е 20-часов неутрален тест със солен спрей, повърхността не е корозивна; американският стандарт е 24-часов тест за кисела сол, повърхността не е корозия; докато Европа е 48-часов тест за киселинно солено спрей без корозия на повърхността. В допълнение, благодарение на разумната вътрешна структура, кранчето е по-малко склонно към капене и повреда и може да се манипулира свободно, след като бъде подложено на стотици хиляди превключватели.

Очовечи. Дали дизайнът е лесен за ползване. Има кухненски кран за изтегляне с колонна вода и спрей вода. Тя може лесно да бъде превърната в горната част на душ, чиста и удобна, и има 1,5-метров маркуч от неръждаема стомана, който може лесно да бъде изтеглен. Където се нуждаете, направете почистването удоволствие, помислете как да го направите възможно най-удобно, когато пазарувате.

Лесно се почиства. В кухнята има голямо количество пари. След многократно почистване повърхността на кранчето губи блясъка си, а покритието може да промени цвета си и да падне. Ето защо, при закупуване на кранче, трябва да знаете гаранционния срок, обикновено не по-малко от 3 години. Опитайте се да изберете четка, която може да издържи стоманена вълна и различни почистващи препарати, и не избледнява или износва.