как да изберете висококачествена кранче

- May 12, 2018-

Как да си купя кран? Кранът на пазара днес е неравномерно качество и различни марки. Като обикновен потребител, как да идентифицира качеството на флуидите? Как да се прецени дали кранчето запазва същото качество от фабриката на производителя на кранчето до на едро на кранчето или на агента на кранчето? Сега ще ви науча няколко начина да установите добри кранове.

1. Погледнете касетата : Касетата е сърцето на кранчето и керамичната касета е най-добрата касета . Керамичните вентили се използват за продукти с по-добро качество и се характеризират със силна устойчивост на износване и добри запечатващи свойства. Обикновено те могат да се използват в количество от 300 000 до 500 000 пъти. Нискокачествените продукти използват уплътнения като мед и гума, които имат по-кратък срок на експлоатация. Но цената е ниска.

2, вижте теглото. Всички месингови кранчета със сигурност са тежки. Защо да изберете месингови кранчета? Тъй като медните кранчета могат да потискат Е. coli във водата, трябва да се използва месинг, а медните кранчета обикновено са тежки. Така че зависи от това дали производителят на кранчето използва месинг, за да направи кранчето.

3, погледнете външния вид, външния вид трябва да изглежда добре, добра повърхност от галванично покритие винаги да се третира без полиране коприна, и светлината може да се използва като огледало, усетете смазване . S ome кранчето на едро може да се каже, че кранчето е покрито няколко слоя, в действителност, галванизация просто се нуждае от два слоя на линията, слой от никел, слой от хром.

4, завъртете дръжката, за да видите дали е много лека, не може да бъде много трудно.

5, изберете добра марка. Обърнете внимание на кранчето, което идва от кой производител или кран водач на едро или кранчето се присъедини. Купете санитарни продукти трябва да купуват голяма марка, тъй като санитарният продукт е трайни потребителски стоки, веднъж купени , те могат да бъдат използвани до 5 години, трябва да купуват голяма марка продукти, така че независимо от състава на материала или качеството са надежден.

6, след продажбата. По-важното е следпродажбеното обслужване на продукта. Boyuan санитарен фаянс производители имат добър следпродажбен екип, за да помогне на агенти за брави и кранчета за търговия на едро да се справят с следпродажбени проблеми, а също така да не ви притеснява за защита, така че не забравяйте да изберете продукт с добро следпродажбено обслужване.