Как да изберем Кухня Арматури

- Mar 08, 2019-

Кухня кранове да купи пет стъпки

1. живота

Фосет е изключен и изключване всеки ден. Ние не си спомните колко пъти той е включен в един ден, така че по първия въпрос ние считаме купувайки е дали тя може да се използва за дълго време. Когато преминаването е активен, активната част на чешмата се намира в макарата, така че ако искате той да бъде използван за дълго време, това зависи от качеството на макарата.

Качеството на буфера може да се съди от виждат, дали той може да издържа дългосрочни не-капково тестване, която е живот тест за буфера. Китай кранче стандарти за изпитване са ясно определени, че на ключа не капково тест изисква не по-малко от 200,000 превключване пъти.

2. екологична защита

Съдържанието на олово във водата е причинено главно от водния обект измиване водният канал. След постигане на директна питейна вода в Съединените щати, строга вода изисквания за качество са били наложени върху качеството на водите, водопроводните тръби и Арматури. Водопроводът е изработена от месинг и ниската температура процес заваряване се използва между входа на тръбата и кранче тялото, и се съдържат никакви замърсители.

3. Почистване

Готвене пари в кухнята са големи, повърхността на кранче е лесно да загубят блясък след многократно чистене и покритието могат да станат обезцветени и падне. Следователно при закупуване на чешмата, гаранционният срок трябва да бъде известна. Че е общоприето, че трябва да бъде не по-малко от 3 години.

Удобство

Дизайна на кухнята кранче трябва да бъде проста и практически да отговори на нуждите на различни почистване. Фосет и мивка са добре съчетан да направи по-лесно почистване и не причиняват запушване на храна отломки.

5. след продажби

Добро следпродажбено нагласа често е по-важно от други трудни условия, така в покупката на кухня кран, да се гарантира качеството на околната среда на нейното качество, най-важното зависи неговата следпродажбено гаранция.