Как да определите качеството на кранчето

- Nov 19, 2017-

Появата на кранчето не е много различна, повърхността на запечатването е много добра, потребителят е много трудно да види вътрешната структура на кранчето и качеството на клапана ядро. Всъщност, не включете крана, все още може да прецени доброто или лошото.


1. Виж. Повърхностното покритие на висококачествената кранче е много изящна, обикновено се обработва от много процеси. Основният начин за разграничаване на кранчето е неговата яркост, повърхността е по-гладка и по-ярка, което показва нейното по-високо качество.


2. Завъртете дръжката. При завъртане на дръжката няма прекалено голяма междина между кранчето и превключвателя и е лесно да се изключи, няма съпротивление, няма приплъзване. И долната кранче се чувства по-стягащо, когато стартира превключвателя.


3. Слушайте. Качествената кранче е отлята мед за цялото, а звукът е тъп. Ако звукът е много отчетлив, трябва да е от неръждаема стомана или друг материал и качеството му е относително слабо.


4. Вентил сърцевина. Изберете кранчето, не забравяйте потребността от клапана на клапана, тя е ключова част от кранчето, доброто клапанно ядро ​​трябва да бъде керамично ядро ​​на клапана. Някои от инсталацията на кранчето ИЗПОЛЗВА най-скоро феномена на капковата вода, причината за това е, че вентилът е неквалифициран.