Как да инсталирате правилно кранчето (1)

- Mar 19, 2019-

Моля, имайте опитни и квалифицирани специалисти за извършване на строителство и монтаж. При монтажа кранчето трябва да се опита да не се блъсне с твърди предмети. Не оставяйте цимент, лепило и др. Върху повърхността, за да избегнете повреда на повърхностното покритие. Внимавайте да отстраните отломките от тръбата и да монтирате кранчето.

1. Преди да монтирате кранчето, е необходимо да се отцеди водата, да се измие мръсотията във водопровода, да се отстранят отломките в монтажния отвор и да се провери дали фитингите в опаковката не попадат в замърсяванията, за да се избегне запушване или изтриване керамичната сърцевина на клапана.

2. Използвай металния маркуч за свързване на водопроводната тръба, няма нужда да се съобразяваш с инсталационното положение на водопровода, но трябва да се отбележи, че обикновено дължината на маркуча е 30см (размер на вноса, индивидуална марка или твърда тръба), ако метална тръба се използва за свързване на водопровода, тя трябва да бъде След закупуване на кранчето първо, тръбата за вода се полага според дължината на крана. Разбира се, експлоатационният живот е по-добър от маркуча. По същия начин, когато монтирате кранчето, ако водопроводът е положен над мивката, го монтирайте. Стената на мивката е най-добрата, в противен случай се монтира обикновената мивка.