Как да се ремонтира изтичане на пода в тоалетната

- Nov 19, 2017-

Ако тръбата просмука, само керамични плочки, тръби промяна, повторно хидроизолация. Ако проникването на повърхността на тоалетната, можете да използвате следните методи за поддръжка:

1, повърхностния прах, маслото, водата и друго чисто третиране и поддържайте повърхността суха;

2, във водата може да се излива на цялата повърхност, като: керамични плочки повърхност, керамични керемида шев, стена шев, корен тръби и други части, пръскане водоустойчив водоустойчив агент, не могат да изтекат спрей;

3, водоустойчива повърхност суха, с водоустойчив крем пълни, и плочки ставите повредени и дефектни части;

4, ъгъл, стена, корен тръби и други слаби връзки, с облак Yu пластмасови кал укрепване ръб.

Внимание: след водоустойчива конструкция водоустойчивият материал трябва да се обработва твърдо (обикновено 48 по-късно), за да се излее вода. Поради неравен път на транспортиране, водоустойчива паста ще има валежи, повърхността ще изглежда малко суха, е нормален феномен! Преди Kaifeng трябва да омесвате повече за известно време, така че водонепропускливата паста да се напълни с паста.

Какви са причините за изтичане на пода в тоалетните?

1, банята изтичане на вода може да тества позицията на течове вода, е към периферията на тръбопровода изтичане на бетон не е гъста и водоустойчива не на място от. В действителност, това лечение на течове е много добро. При CF-2000 циментов водоустойчив агент, това отнема половин ден. Конкретните стъпки са. Намерете длето, алуминиевият отвор за изтичане на алуминий около кръгообразен длето с ширина 2 - 3 см. Дълбочината е около 3 сантиметра. Но ако в процеса на удебеляване е установено, че има свободно или невалидно около тръбата, трябва да продължи да се издълбава. Докато горната ситуация бъде изчистена. След това използвайте четката, за да почистите резервоара за вода. CF-2000 циментовият хидроизолационен агент, който живее в резервоар, напълнен с паста, и след това използва водата във водоустойчивия агент, когато (около 30 или по-малко), с натиск за уплътняване, гарантира, че никога няма да изтече теч от земята.

2, водоустойчив около пода не се прави добре, дълго време ще проникване на вода. Разбира се, не изключвайте мивката на къщата и други причини, причинени от предишния водоустойчив слой на въпроса. Решението е да почукате плочките около пода и да свършите добра работа с водоустойчивост. Тоалетното изтичане е много досадно, затова е по-добре да го решим възможно най-скоро. В противен случай, с удължаване на времето, повърхността на течове ще се увеличи и ще стане сериозна.

Тоалетният подов канал е основна част от тоалетната, така че се получава изтичане на тоалетна, за което трябва да се справим навреме. Каква е причината за подовото изтичане на водата Изтичане на вода, всъщност, причината за изтичането на пода Водата изтичане е много, вероятно защото водата не е добре, може да се дължи на използването на дълго време, причинено от, без значение каква е причината, ние трябва да знаем как да се определи това изтичане на тоалетна тоалетна етаж изтичане, тоалетна да изтече ситуацията може да се появи Вода Течове своевременно решение, за да се гарантира нормалното използване на тоалетната.