Идентифициране на качеството на крана

- Jan 19, 2019-

Той трябва да е лек, гъвкав и свободен от устойчивост на карти при завъртане или издърпване на дръжката. Кранчето със заглушаване обикновено е с повече или по-малко проблеми с качеството, неправилно сглобяване, неправилно отстраняване на грешки, а някои дори могат да бъдат направени от по-ниски части.

Обикновено, кранчето не може да разпознае изтичането, преди да се включи източникът на вода, но той може основно да постигне целта, като провери позицията на свързване на всяка фуга. Защото това разхлабване може да е пряка причина за изтичане на кранчето.

Хората обикновено не харесват продукти с очевидни дефекти на повърхността, а кранчето не е изключение. Следователно, трябва да се отбележи, че има разкъсвания, точки на изгаряне, образувани от лошо качество на покритие, без покритие на някои части, и малки дупки и петна, образувани от лошо качество на отливане.

Повечето компании ясно и надеждно ще маркират продуктите и техните опаковки, за да защитят собствената си репутация. Някои компании с лоша репутация или съмнения не могат и не желаят да маркират надеждно и надеждно лого на своите продукти и свързаните с тях опаковки. На потребителите се препоръчва да не купуват такива продукти, дори ако са изключително евтини.