Въвеждането на обща касета класификация на пазара

- Jan 22, 2019-

Има три общи касети Фосет: неръждаема стомана Сферични кранове, керамични клапан свещи и ролка към roll касети.

Неръждаема стомана кранче касета: това е един вид кранче касета с високи технологии съдържание. Някои висок клас санитарен фаянс марки използват нередовни седем дупка стоманено топче касета, обработени от лазерна технология като патрон на последния си кранче продукт. Стоманено топче касета е особено подходящ за райони с лошото качество на водата, защото тя не се влияе от примеси във водата и няма да съкрати своя експлоатационен живот. Освен това, дръжката на стоманено топче касетата има относително голям ъгъл в областта където топла вода се регулира, и температурата на водата може да бъде точно контролира да осигурят топла вода, бликаща бързо и точно, а ресурси се записват като много е възможно.

Керамични Фосет касета: това е най-честият тип на касета. Неговото предимство е ниската цена и по-малко замърсяване за качеството на водите. Въпреки това поради крехки керамични текстура, е лесно да се счупят.

Ос ролка кранче: Предимството е че дръжката се завърта плавно, операцията е лесно и удобно, ръката се чувства удобно и лесно и е устойчива на износване и стареене.