Точки за внимание при селекцията на тоалетна чиния

- Nov 19, 2017-

Оборудването на тоалетната, кранчето е малко парче. Но често тези малки неща могат да ви накарат да почувствате качеството на живот в домашното подобрение. При избора на батерии за баня:

Първото нещо, което трябва да помислите, е дали е вярно. Ако в къщата няма достатъчно топла вода, тогава няма да е необходима кранчето за топла и студена вода.

Освен това, при избора на бибек, все пак трябва да се обмисли проблемът за вратовръзка с хигиеничен почистващ препарат: най-важният е моделът да иска колокация, в противен случай ще причини проблеми с инсталацията.

Вторият е стилът и цветът, които да съвпадат, ето един прост принцип: класически на класически, съвременен до съвременен. Ако вашата тоалетна е предимно хладен цвят, може да изберете сребърен биберон; Ако е топло, ще бъде златно. Ако стилът на цялата тоалетна е по-сложен, може да се използва слонова кост.

В момента, bibcock, който се използва в тоалетната е два вида: един е воден басейн, един е банята глинен съд. Кранът на водния басейн има клона, индивидуалния цент, който можете да използвате според актуалната ситуация; Коритото на банята е с маркуч, а тъмният погребва два вида, използването на маркуча е по-удобно, инсталацията е проста, бабчето, което загребва, е много хубаво, но трудността при инсталацията е малко по-голяма.

Преди да декорирате, може да отидете до всеки голям град от строителни материали, за да видите, да разберете този аспект на знанието. В конструкцията, без значение как приемате коя бика, монтажът трябва да вземе водонепроницаемия слой от метафори, за да се справи добре, избягвайте да донесете неприятности на по-късен живот.