Предпазни мерки за декорация на баня 2

- Apr 17, 2020-

1. Don' няма да спестите пари от банята за декорация на дома, няколко малки детайли могат да видят качеството на декорацията, don' не съжалявам, don&# { {1}}; не ме обвинявайте! Натискът върху младите хора, които току-що са закупили къща, е достатъчно висок, така че много хора избират да спестят пари за декорация. Със сигурност не е грешно да спестите пари в декорация на дома, но не очаквайте да спестите пари, когато реновирате банята, в противен случай ще съжалявате твърде късно.

2. Ако пространството в банята у дома е сравнително голямо, трябва да свършим добра работа по отделянето на мокро и сухо, без значение дали пространството е голямо или малко, трябва да разполагаме с брегови изпускателни съоръжения. По този начин можем да гарантираме, че парата в банята се изхвърля плавно и стените на банята могат да се поддържат сухи.

3. Цокълът, който монтираме вътре в банята, трябва да е водоустойчив, а за нашата безопасност трябва да изберем гнездо с по-добро качество, когато купуваме гнездото. Сега общото гнездо ще има водоустойчиви мерки, за да предотвратим изтичането на електричество, не трябва да сме евтини или удобни в името на контакта.