Удължете живота на кранчето

- Nov 19, 2017-

Избирайте да купите кранчето за вана Wei Wei как да използвате и поддържате правилно, това е нещо, което много потребители изпитват главоболие и нервни рейки. Всъщност, докато инсталирате, използвате, поддържате правилния метод, действителният живот на кранчето може да се удължи и може да се запази ярък като нов.

От функционалността за разделяне, кранчето се разделя на биберона за баня, лигавицата, кухненски бибек, три вида, колективно известен като "комплект от три части":

1. Трипътен кран за ваната: този кран има два изходни портове, едната от които свързва ваната и една връзка към долния кран за душ.

2. Двойна фасада басейн: този вид bibcock се използва в тоалетна вода басейн, изхода е кратък, относително нисък, главно за хората да се измият дрехи, чиста употреба на лицето;

3. Мултифункционален кухненски кран: ако имате кухня с топла вода, кранчето трябва да бъде двойно свързано. Изходът на кухненския биберон е по-висок, по-дълъг, някои все още имат дизайн на маркучите, за да можете да измиете храната.

структурно

1. Единична дръжка: този вид кранче ИЗПОЛЗВА текущата популярна керамична вентилна сърцевина като уплътняваща част, нейното предимство е, че превключвателят е гъвкав, регулирането на температурата е проста, експлоатационният живот е дълъг;

2. С 90-градусов превключвател: използвайте и керамичен чип, е на базата на традиционната двойна дръжка, керамичен чип печат, вместо оригиналния гумен уплътнител за отваряне и затваряне на спин трансфера може да се справи с 90 градуса, от двете страни на топла и студена вода, неговата характеристика е удобна, дизайнът също е повече;

3. Традиционна спирална стабилизираща каучукова кран: поради голямото количество вода, ниската цена и лесна поддръжка, някои граждани все още я приветстват. В допълнение, някои внесени батерии са направени от неръждаеми стоманени кухи топки и уплътнения на стебла, които също са напълно контролирани от температурата, но са по-скъпи.

Потребителите трябва да обърнат внимание на следните 5 точки:

1. Моля, инсталирайте професионалисти с опит и квалификация. Когато инсталирате, кранчето трябва да се опита да не удря с твърд предмет, не оставя цимент, лепило и други неща на повърхността, за да не повредите блясъка на повърхностното покритие. Ако използвате водещи в новата къща, тъй като на водоснабдителната мрежа е нов магазин, ще има вода примеси като пясък, отстраняване на отпадъци преди инсталацията трябва да обърне внимание на тръбопровода, водата за дълго време, докато водата беше изчистена, преди да инсталирате кранчето.

2. Не натоварвайте прекалено силно, за да причините повреда при отваряне, и внимателно го завъртете. Дори традиционните кранчета не трябва да се завинтват до смърт.

3. Повърхността трябва да се избърсва след употреба. Не използвайте ръкохватката за кран като подлакътник, за да я поддържате или използвате.

4. Водното налягане при условие, че не по-малко от 0,02 мpa, използвайте след определен период от време, ако се установи, че намаляването на водния добив, се появяват дори феноменът на пламъка на водата, изсипва се топлата и студената вода, леко завъртете на изхода на качулката на каналната вода, внимателно поставете отново след почистване на замърсяванията, като цяло можете да се възстановите.

5. Маркучът за душ-главата на главата на банята трябва да се държи естествено и да се развърта. Не го намотавайте на кранчето, когато не го използвате. Също така, когато използвате или не използвате, обърнете внимание на връзката между маркуча и корпуса на клапана, за да не се образува мъртъв ъгъл, за да не се счупят или повредят маркуча.