Малкият изтичане на пода е голям проблем за качеството на живот

- Nov 19, 2017-

Подовият дренаж винаги се поставя в банята или кухнята в най-незабележимо положение, така че хората да пренебрегват съществуването си. Всъщност, изтичането на пода е малко, но въздействието върху здравето на дома не е малко. Много семейства може да са срещнали зеленчук, изтичане на оттичане или състояние на легло. Това са причините за изтичане на пода - подово отводняване свързано с канализационната тръба и хола, ако подовите канали разчитат на водата, за да се образува "вратата" е разрушена, тя е еквивалентна на канализацията и камерата в едно, там не е бариера между. Не е ли страшно? Ето защо, ефективността на изтичането на пода не само ще повлияе на качеството на въздуха в помещението, а дори ще повлияе на качеството на живот на семейството.

Разбира се, в допълнение към закупуването на добро качество на подовото изтичане, ако инсталираните изтичане на пода има проблеми, не се отчайвайте, експертите дават корективни мерки в действителност, има много, стига коригирането на делото, също ще да може да върне стаята в свежа и ароматна среда.

При приемането на изграждането на подово отводняване, можете да добавите малко вода отвътре, от една страна, за да проверите дали е блокирана, а от друга страна, може да запечата миризмата във времето.

Конструкцията не е добра дренаж, не само изглежда неловко, след употреба ще изглежда скучна, прелива и др.

Подаването на пода на умивалника често се пренебрегва, когато декорацията се приеме.

Отгоре надолу са разположени: общи изтичания на пода, изтичане от неръждаема стомана, ексцентричен воден уплътнител на пода. Изтичането на пода на пазара има различни стилове и различни текстури, но всеки от тях има своите предимства и недостатъци, така че той трябва да се комбинира със собствените си нужди при покупка.