Някои полезни съвети за решаване на течове на кранчето

- May 07, 2018-

Изтичането на кранче е скучен проблем в ежедневието. Изтичането на вода от кранчето често е резултат от счупена част. За да можем ефективно да решим проблема, трябва да разберем кои части причиняват първо изтичането на вода. Тук предлагаме няколко възможни фактора, които могат да причинят течове или капене на вода.

1. Касета

1.1 Когато затворите кранчето, все още има изтичане на вода. Това явление може да се дължи на това, че компресната капачка се разхлаби. Методът на решение е свалянето на дръжката и декоративната капачка, затегнете капака за компресиране; друг възможен фактор е, че гуменият пръстен на дъното на патрона е излязъл от форма, а методът на разтвора е да извадите касетата, да проверите гумения пръстен и да го направите на правилното място.

 

1.2 Ако сте свалили дръжката и декоративната капачка, може да видите, че има изтичане на вода от средната част на касетата, тъй като поради падане на касетата, трябва да смените нова.

 

2. О пръстен

Може да забележите изтичане на вода от дъното на миксер-кран, възможно най-проблем е входната тръба О пръстенът не е на правилното място или не е във форма. Можете да извадите епруветката, да проверите проблема, ако O пръстенът не е във форма, моля, променете новата, ако не, ги фиксирайте на правилното място.

 

3. маркуч

Ако откриете изтичането на част от основното тяло на кранчето, то е само в маркуча. Можете да свалите маркуча и да смените нов

图片1.png