нещо за декорация фън shu-6

- Apr 28, 2020-

Поради горните и долните етажи на пентхаус сградата, специално внимание трябва да се обърне на настройката на банята. На горния и долния етаж на банята не трябва да бъде спалня, печка, кабинет, божия маса, маса за хранене, диван. Банята на горния етаж не може да бъде точно над портата, тъй като това ще осуети репутацията ви и ще направи семейството ви лесно клевета. Най-добрият начин е да се обединят горните и долните етажи на банята в една посока, което не само решава проблема на Фън Шуй, но също така улеснява полагането на тръби. Ако има трети етаж, най-добре е да се създаде балкон или градина над банята.

 

Някои семейства ще обмислят смяна на баня в къщата в малка спалня, заради голямото население и относително ограничен жилищна площ. Въпреки това, в Фън шуй, банята е мръсно място, и това обикновено е на страната на убийството на къщата. Ако тази позиция се използва като спалня, това ще доведе до академичен и кариера дискомфорт, и това също ще доведе до спад в богатството.

 

Освен това, що се отнася до цялата сграда, такава промяна принадлежи към един-единствен набор от трансформация, които в крайна сметка ще формират модел, че банята на горния и долния около спалнята, която е табу във Фън Шуй.

 

Ако искате да смените банята, можете да използвате това пространство като полезност.