нещо за украсата фън шу

- Apr 23, 2020-

Фън Шуй смята, че тоалетната не трябва да се поставя в северната част на къщата, нито в североизточната част, за да се избегне образуването на&"задна врата на призраци GG". Това е така, защото северът принадлежи на водата в петте елемента. Ако тоалетната е разположена в северната част на къщата, срещата на двете&"води GG"; ще увеличи водната енергия и ще консумира енергията на обитателите. Ако банята е разположена на североизток, енергията на водата в банята ще унищожи първоначалната почвена енергия в това положение, като по този начин ще причини здравословни проблеми.

За решаване на проблемите, причинени от тоалетната, разположена на север, някои високи растения могат да бъдат поставени в тоалетната, от една страна, тя може да източи енергията на водата, от друга страна, тя също играе роля за абсорбиране на влага и увеличаване газова енергия.

За проблема, причинен от тоалетната, разположена на североизток, най-доброто решение е въвеждането на златна енергия за координиране на почвената и водната енергия. Специфичният метод е: поставете бяла керамична купа със сол в североизточната част на банята или поставете скулптура, изработена от желязо. Освен това поставянето на кръгъл железен леген в банята и поставянето на червено цвете в него също може да играе роля.