нещо за декорация фън shu-3

- Apr 25, 2020-

Ако тоалетната е инсталиран в центъра на къщата, тя ще се образува модел "турчина вода", който е много неблагоприятен за семейния късмет. Защото в Фън Шуй, петте елемента в центъра на къщата принадлежат към почвата, докато банята принадлежи към водата.

 

За една къща средната позиция принадлежи на сърцето и играе жизненоважна роля във Фън Шуй. Ако това място е нападнат от мръсния дух, не само богатството не успява да се събере, но и ще се отрази и на здравето на членовете на семейството.

 

В допълнение, ако тоалетната се намира в центъра на къщата, водоснабдяването и канализационните тръби ще преминат през други помещения, които не само ще предизвикат тези стаи да бъдат измити от мръсен въздух, но също така и да доведе до трудности за бъдеща поддръжка.

По някаква причина, не е добър фън шуй модел да се определи банята в края на коридора. В модерните къщи често се използват и особено малки къщи, коридори или коридори. При такъв дизайн модел трябва да се обърне внимание на позиционната връзка между тоалетни и коридори. Ако резиденцията се намира в двата края на коридора, не е препоръчително да се постави на тоалетната в непосредствена близост до коридора. На фън шуй вода, коридорът е директно втурване в банята, за да образуват път. Това е голямо зло. Влага и мръсна газ ще се разпространи по коридора, което е много нездравословно за здравето, така че се опитайте да го избегнете.