Кранът от неръждаема стомана води тенденцията на развитие

- Nov 19, 2017-

Когато мед кранче все още заема абсолютен пазарен потенциал, непрекъснатата поява на производителя на кранчето от неръждаема стомана причинява все повече и повече мисъл, кранчето от неръждаема стомана ще бъде тенденция към бъдещето?

"Материалът на кранчето постепенно ще замени медта с неръждаема стомана." През последните години много хора в сектора предлагат такива възгледи, тъй като потребителите обръщат все повече внимание на здравето на околната среда, по-здравословна, по-екологична защита, може да рециклира 100% от кранчето от неръждаема стомана, ще се превърне в тенденция бъдещето. Кранът от неръждаема стомана е нов продукт, през последните години все повече и повече получават полза от потребителите, ще станат по-популярни, тъй като технологията е зряла, а преимуществото на мед тече по-голям пазарен дял. Наскоро репортерът посети някои предприятия, които произвеждат кран от неръждаема стомана и някои продажби на този продукт търговци, разбират сегашната ситуация на кранчето от неръждаема стомана.

Съобщава се, че повече от вътрешните производители на водопроводни инсталации започнаха да се развиват още преди 3 години от неръждаемата стоманена кран, но поради твърдостта си от неръждаема стомана, издръжливостта, леенето с разтворител и механичната обработка са много по-трудни от медта, цената е висока. Тези производители или не са се развили, или са се отказали от развитието или имат един или два от тях. В международната марка в момента Hans of yida фабрика производство на неръждаема стомана кран, както и Китай и Guangdong kaiping област, съществуващи в производството на неръждаема стомана кранче предприятие имат четири, пет или така, сега все повече и повече предприятия постепенно придобити научни изследвания и разработване на производствена технология. Според Jiangmen чуждестранни санитарни фаянс сътрудничество ООД, генерален мениджър liu Chang, още преди две или три години, компанията винаги е съсредоточена върху научните изследвания и развитието на неръждаема стомана продукти санитарен фаянс, Чанг Янг е първото производство на неръждаема стомана стомана кран в pengjiang богатство пречистващи предприятия, главно на вътрешния пазар. Но тъй като кранчето от неръждаема стомана на терминалния пазар все повече се облагодетелства, много компании увеличават финансовия принос в производствената линия на кранчето от неръждаема стомана, като основното производство в Европа и Съединените американски щати защитава банята за санитария за баня стандартна неръждаема кран porsche стопанство група тази година в guangdong kaiping изумрудено зелено планинско езеро зона за развитие на земя 130 mu, инвестиция 500 милиона юана, изграждането на неръждаема стомана батерия производствена база.

Тъй като производствената технология в битовата неръждаема стомана батерия постепенно зряла, независимо от производството или класа, неръждаемата стомана кранче има много възход, а на материала, материалът от неръждаема стомана по-здрави, повече опазване на околната среда, може да бъде 100% рециклирани. Кранът от неръждаема стомана е нов продукт в Китай, въпреки че в местния пазарен дял на малките, но поради здравето, опазването на околната среда, трайни и други характеристики, през последните години, все повече и повече получават полза на потребителите, а при зрялост на технологиите за производство ще станат по-популярни, preemption водещ повече пазарен дял, мед от неръждаема стомана кранчето ще се превърне в бъдеща тенденция за развитие на санитарна фабрика.

Има четири основни вида бойлери, като мед, PVC, чугун, неръждаема стомана и т.н., а повечето от средните и високите кранове на вътрешния пазар са чиста мед като основни суровини. Според експерт въвеждане, обикновено мед и мед кран кранче е 4% - 4%, съдържанието на олово в кранчето, ако дълго време не е необходимо, когато, облицовката ще произвежда зелен зеленчуци, има вещества като олово могат да бъдат освободени във водата , пиенето на вода, съдържаща прекомерно олово, може да доведе до отравяне с олово, не само ще повлияе на растежа на разума на поиктора, ще окаже сериозно влияние върху здравословното тяло, ще окаже по-голямо въздействие върху децата.

Медният материал е лесен за ръжда, така че повърхността на медния продукт обикновено ИЗПОЛЗВА галванопластика, т.е. галванизиране на слой от ни или хром върху неговата повърхност, а покритието с галванично покритие се отнася до качеството на покритието му, тънко, постепенно се отлепва. KuaiZhe година, ManZhe 3-5 години постепенно загуба на повърхностни блясък, pitting, накрая електрически покритие, разкриващ ръжда, засяга красива и употреба, по този начин трябва постоянно да се промени, това ще доведе до загуба на ресурси. И отпадъчните води, получени чрез галванично покритие, са много сериозни за замърсяването на околната среда.

Независимо дали става дума за производители, дилъри, професионалисти в бранша, обикновено е добре да видите бъдещето на кранчето от неръждаема стомана, което ще бъде светът през следващите 5-10 години, нека да чакаме и да видим!