Кранът избира и използва погрешната зона

- Nov 19, 2017-

Малкият кран, изглежда незначителен, след като проблемът с качеството може да доведе до загуба за потребителя, колко? Водата е в планината jinshan, нощната студена къща липсва; Сърцето има страх, водната тръба избухва сянката на цветята; Оловото е невидимо, лошо качество скрити неприятности; Не знам как да се притеснявам, мразя да ви кажа, че не съм купил ... Малък кран, привидно незначителен, сред които и учене. Колко знаете за крановете и употребата?

Мит: кранът е лека ръка

При избора, той е квалифициран стандарт без балон, без дефект или надраскване. Познавачът разкрива, когато избира, да използва пръст, за да натисне повърхността на бюрото, пръстовият отпечатъци бързо се разпръсне, изясняването на покритието е добро; Отпечатъците са по-малко отпечатани. Появата на завършената дръжка на кранчето, дали ключът е гладък, превключвателят нагоре и надолу или толкова голям обхват може да регулира температурата на водата стабилно, обикновено до 30 градуса нагоре и надолу, около 90 градуса за най-добро.

Грешка две: да се задържиш силно е да се затвори плътно

Много хора използват кранчето, за да направят някакво усилие, за да направят някаква сила, за да закрепят някоя бибешка, което е много нежелателно. Това няма да попречи на изтичането на вода, но ще доведе до повреда на клапана за уплътнение, което ще доведе до хлабав кран.

Мит 3: кранът не може да бъде променен

Много потребители вярват, че кранчето за вода е инсталирано веднъж завинаги, стига да не е счупено. Всъщност, кранчето е най-лесно да се скрият мръсотия и мръсотия, а защитният слой ще падне след корозия, лесно се утаява тежък метал. Поради това, продуктът на кранчето също има живот, трябва да се промени в определен брой години.

Мит 4: чешмяната вода е извън кутията

Водата, която е захваната в крана за дълъг период от време, води до отпадането на оловно защитното фолио и водните елементи се разтварят от водата. В допълнение, традиционните кран, водопровод е лесен за ръжда и замърсява качеството на водата, така че жълтата вода в тръбата е необходима, за да се отървете от водата. Кранът от неръждаема стомана е относително здрав, но цените са по-високи.

Мит 5: колкото по-малък е потокът, толкова по-пестящ е водата

Флоутовият поток има стандарт за пестене на вода, твърде големият дебит е неблагоприятен за спестяване на вода. Консумацията на вода е равна на дебита по време на водата, потокът очевидно ще удължи времето за водата и ефектът на пестене на водата няма да бъде постигнат. Ако потокът е твърде малък, може да има проблем с клапана на кранчето, или утайката да може да бъде блокирана, трябва да бъде почистена или заменена навреме.