Работният принцип на кранчето и въпросите, които се нуждаят от внимание

- Nov 19, 2017-

Какво е кран?

Индукционна кранче, тъй като има много, като например индукционна кран, автоматична индукция кран, автоматична кран, инфрачервен датчик и т.н., е само поради липсата на съответното професионално име, определено в различен термин. Основното предимство на кранчето е, че то може да бъде интелигентно и пестене на вода. Ръцете не трябва да докосват кранчето, за да се избегне заразяването с бактерии.

Работен принцип на кранчето:

Автоматичната индукционна кранче е чрез принципа на инфрачервеното отражение, когато човешките ръце в инфрачервената област на кранчето, излъчвани от инфрачервена инфрачервена предавателна кутия, отразяващи сирофа на човешката ръка за блокиране на инфрачервената приемна тръба, чрез интегриране на микрокомпютърната обработка в линията след сигналът се изпраща към импулсния електромагнитен клапан, електромагнитен клапан след приемане на сигнал съгласно указаната команда за отваряне на вентилната сърцевина за управление на водата от чешмата; Когато ръката на тялото е извън инфрачервения диапазон, соленоидният клапан не приема сигнала, сърцевината на соленоидния клапан се нулира от вътрешната пружина, за да се контролира водата на кранчето.

Индукционно разстояние: дължината на инфрачервеното излъчване или индукционното разстояние, по-голямата част от фабриката е 25 см, до 29,7 см х 29,7 см бял формат за хартия за формат A4), неподходяща реакция при обикновените хора, която се дължи най-вече на съкращаване на индукционното разстояние, устойчивост на цвят, дълбоки цветове ще променят разстоянието от частта, като черно индуктивно разстояние ще бъде около 15% от оригинала; Ако индукционната линия е засегната, тя ще се отрази на дължината на индукционното разстояние.

Забележка:

Забележка 1: процесът на кранчето

Външен вид без драскотини, хромиране е добро, използвайте месинг леене, ниска индукция кранче в хром покритие и теглото на тялото на кранчето е по-беден, чрез сол тест за 24 часа, тежащи около четиристотин грама, и добър производител индукция кранче в ръководството на тегло контрол в повече от 500 грама, може да с 48 часа сол спрей тест, дълъг живот на кранчето.

Забележка 2: дали инфрачервената сензорна част използва еластична епоксидна смола или е влагоустойчива

Свържете щепсела с водоустойчив щепсел, линията приема нискоенергийна едночипова микрокомпютърно управление, светлината има способност против смущения, а не погрешно действие; Индукционното разстояние е регулируемо с устройство за дистанционно управление. Лесно е да настроите платката с ръчно регулиране. Технологията за автоматично регулиране на разстоянието не е зряла, тя ще бъде по-къса поради промяна в цвета, а дистанционното управление ще направи продукта по-човешки.

Забележка 3: Сонелидовият вентил има добра водоустойчивост

Благодарение на дългите инсталации под басейна, след като машината е влажна, това ще доведе до повреда на контакта, така че машината да не работи; Минималният живот на електромагнитния клапан трябва да отговаря на стандартния стандарт (повече от 150 000 пъти).

Забележка 4: Опитайте се да изберете квалифицирани професионални производители на датчици за сензори

Тъй като индукционната кранчето на домашния санитарен фаянс фабрика е повече от 90% се прехвърля на външни изпълнители, в качеството, след продажбата и цената не е удовлетворена; Вътрешната индукция индустрия кранче липсата на марка и водеща марка, много клиенти на избор в санитарен фаянс санитарен фаянс марка като референтен стандарт, главно е признаване на марката санитарен фаянс, при избора на марка за преследване на единството, често липсата на продукт в по-късните аксесоари за поддръжка и професионалното обслужване.