Има различни начини за инсталиране на кранчето

- Nov 19, 2017-

В цялото домакинско обзавеждане, ще се използва кранчето и само кухнята и банята, но въпреки че само тези две места ще бъдат използвани, но вида на кранчето, че USES също е разнообразие. Монтирането на различни кранче също ще бъде различно, методът за инсталиране на различни кранче е въведен днес.

Преди монтажа трябва да се подготви инсталационният инструмент. Преди монтажа проверете всички части. Общите части на кранчето включват: маркуч, лепило за миене, разпръскване на цветя, отстраняване на вода, похитител, декоративна капачка и т.н. След това ще въведем методите за инсталиране на различни кранчета.

1. Монтаж на кухненска крана с единични отвори

Изискването е твърдо, защото кухненският биберон ИЗПОЛЗВА честотата по-висока, заедно с движението да се движи, лесно се разхлабват, така че ключалката трябва да се затегне здраво. Понастоящем на пазара има някои кранове, за да се фиксира орехът, което е много добро. Ако можете да решите проблема с тегленето на вода, това ще бъде популярна тенденция в бъдеще.

2. Монтиране на кранче за единични дупки

Трябва да се обърне внимание при закупуване на диаметър на дюзата на единичната ръка на дюзата, сега на пазара най-много принадлежи на твърдата тръба във водата, така че трябва да обърнете внимание на височината на дюзата на резервираната, 35 работна точка от басейна е най-подходяща , При монтажа трябва да изберете специалния ъглов вентил, а ъгълният вентил трябва да се фиксира със студената тръба за топла вода на стенния контакт. Когато намерите разстояние между ъгловия клапан и кранчето, отидете да купите специална удължителна тръба, за да се свържете. Не забравяйте, че не трябва да използвате други водопроводни тръби, за да се свържете, защото ако налягането на водата е голямо, то лесно ще падне и ще изтече, което ще ви накара да загубите. Ако входящата тръба е прекалено дълга, за да надвиши изпускателната тръба, можете да я включите в зависимост от вашите нужди. Ако Ъгълът не е подходящ, можете да го огънете до мястото, от което се нуждаете, в зависимост от нуждата.

Запомнете: не се навеждайте на 90 градуса или на повече от 90 градуса. Когато инсталирате басейна, за да отидете във вода, моля, не забравяйте да купите малкия интерфейс на кранчето (кранчето е късо). Преди да инсталирате, моля, не забравяйте да изплакнете водата, вградена в стената преди време.

3. Душ, вана (стена) инсталация

Когато купувате душ, вана и окачате стена, можете да изберете точната височина, за да погребате тръбата. Разстоянието между тръбите за студена и гореща вода трябва да достигне 15 сантиметра. Преди монтажа не трябва да забравяте да измиете водопровода, за да избегнете твърде голямото качество на водата, да повредите крановете.

Монтаж на душ, вана кран: след закупуване на тъмна кран, обикновено клапан ядро ​​на кранчето е вграден в стената. Обърнете внимание на дебелината на стената на банята преди погребението. Стената е твърде тънка и сърцевината няма да бъде погребана. Пластмасовото покритие на сърцевината на вентила не трябва да се отстранява лесно, когато е заровено, така че да не се повреди ядрото на клапана в предварително загретия цимент и други разнообразни услуги. Освен това трябва да обърнете внимание и на горната и долната част на клапанната сърцевина, когато сърцевината е вградена, за да не бъде погребана погрешно. Размерът на стената на кранчето е пристрастен, когато тръбата е вградена, и може да се използва за регулиране на похитителя, за да продължи училищното ниво.

4. Монтиране на кранче за термостат

Преди да инсталирате крана с постоянна температура, проверете дали тръбата за вода е останала гореща или дясна и не забравяйте да не свързвате тръбата за студена вода, за да предотвратите правилното функциониране на кранчето. Газовите и слънчеви бойлери не могат да използват термостат, защото налягането на водата е твърде ниско. Не забравяйте да инсталирате филтъра за топла и студена вода.