Какво можем да направим, когато кранчето е счупено в тръбата?

- May 20, 2018-

Кранът в тоалетната за дома се използва дълго време, стената на тръбата се появява като пукнатина, въпреки че все още може да се използва, притеснен съм, когато не сме вкъщи, внезапно избухваме, никой не знае изтичане, затова решаваме да променим нова . Така че, ако се научите как да промените, можете да спестите пари. Да говорим за това днес.
1 заострени клещи за носа
Първото нещо е да изключите чешмяната вода. След това следващата стъпка е да използвате инструмент с остри клещи за носа, малък циментов гвоздей с остър нос в лявата ръка и десен чук за нанасяне на цимента върху шевовете. Ще бъде по-лесно да използваме този малък инструмент и няма да мога да се отърва от потта.
2 клещи за електротехника
Намерете режещо острие, което да пробие вътрешната тръба на стената, след което да вземете върха на главата. Първият шанс за успех се оценява на 30% - 40% за нов, така че бъдете търпеливи. Може също така да се намери режещ диск, който отрязва два относителни отвора във вътрешната тръба на стената, като използва стоманена ламарина с относителна ширина и достатъчно твърдост, като например с помощта на плоска отвертка, за да отстрани счупената жица с клещи. Много е важно в този момент да имате клещи на електротехник и внимавайте да не изпускате ръката си.
3 конектор
Сега има инструмент, който извлича счупената нишка. Може да се използва за вмъкване на конеца в прореза, завъртане обратно на часовниковата стрелка и принуждаване да бъде равномерно. По-добре е да се използва с бор ръждиво. Това работи най-добре. Можете да спестите много работа, за да можете да го направите сами вкъщи, без да плащате за това.