принцип на работа на керамични касета

- Jan 30, 2019-

Има три дупки в долната част на общия керамични касета, две за входа на топла и студена вода, един за водата вътре в патрона; в долната част на касетата има уплътнителен пръстен да гарантира на печат с основното тяло. Когато сте свързани към основното тяло, тя може да се гарантира, че студена вода и топла вода канали и двете дупки на касетата съответстват взаимност.

Касета контролира отварянето и затварянето на двете дупки, което се реализира от движението на две керамични плочи. Предполага се, че дупката от лявата страна е топла вода, дупка от дясната страна е в студена вода, и дръжката е затворен за преместване на вентила диск керамични парче да се движат. Лявата и дясната дупки са запечатани. По това време няма вода се влива в касета. Уплътнителен пръстен в дъното на касетата позволява на водния поток да преминава през касетата, за да въведете контакта за вода на основното тяло. Това е без вода, въвеждане на патрона, и основното тяло няма да произвежда вода.

Когато дръжката е отворена към далечния ляв, керамични парче се премества, така че дупката от лявата страна е напълно отворен и дупка от дясната страна е затворен. По този начин студена вода се опитва да влезете в щепсела с клапан и е блокиран, и водата в канала топла вода влиза касета. Малко пространство вътре в патрона е нередовен вдлъбнати дупка на керамични парче и след това се влива в основното тяло чрез lowermost дупка, така че основното тяло водата е топла вода; когато дръжката е отворена към крайната десница, е студена вода, когато тя е отворена до средата, студена вода топла вода канал е отворен в същото време и се влива в касетата, за да се смесват и след това излиза навън като топла вода.