Класификация на бойлерите

- Nov 19, 2017-

Научното наименование на кранчето се нарича "устие на водата", чиято основна функция е да регулира размера на водния поток, не само удобен за използване от хората, но и има известен ефект на спестяване на вода. Модерен разнообразие на кранчета, пълни видове, санитарен фаянс производител в зависимост от различните нужди на хората са разработили различни видове кран, под малките съставляват подробно класификация daquan кран за всеки.

1. Класификация на материалите на кладенеца

В момента, направете материал на кранчето не е единична, в ежедневието е най-често срещаната неръждаема кран, мед, пластмасова кранче, като: има някои необичайни кранче, цинкова сплав чугун кран кранче и полимерни композитни материали до кранчето от висок клас.

2. Класификация на сърцевината на клапана

За модерен кран, ядрото на сърцевината е най-критичните компоненти, то кранчето е еквивалентно на действието на сърцето е към човека, ефектът от качеството на сърцевината на клапана директно решава живота на кранчето. Понастоящем сърцевината на клапанната клапа на пазара има предимно керамично ядро ​​на клапана, каучукова сърцевина и ядро ​​от клапана от неръждаема стомана

3. Класификация на режима на отворен кран

Старомодните батерии използват спирала, но поради отвора, който е отворен за много завъртания, се отварят, по-обезпокоителни, така че бавно излизат от кранчето, кранчето и носят модерна съвременна индукционна кран. Особено понастоящем най-модерната индукционна кранче е много удобна и ефектът от пестенето на водата също е очевиден.

4. Класификация на структурата на крана

Понастоящем основната структура на кранчето може да бъде разделена на единична, двойна и тройна. Ако тя е класифицирана според отворената дръжка, кранчето може да бъде разделено на единична дръжка и двойна дръжка. Така наречената брава с единична връзка е да се свърже само една тръба, а двойната кранче може да свърже студената гореща вода едновременно, най-често използваната двойна чешма.

5. Класификация на функциите на клапите

Функционалната класификация на кранчето, основно е съобразена с използваната позиция на разделянето на кранчето. Такива като мивка кран, мивка кран, душ кран, неръждаема кранче.