Хардуерни аксесоари Здрав разум

- Aug 15, 2019-

купете кран 12 точки на внимание (1)


Тегло: не може да се купи твърде лек кран, твърде светлина е главно за производителите, за да намали разходите, куха вътре в медта, кранът изглежда голям, не е много тежък, за да вземете, по-лесно е да издържите на спукване на налягането.

Дръжка: Композитният кран е лесен за използване, тъй като при използване на мивката обикновено само една ръка е празна.

Изход за вода: Изходът за вода, поставен на високо място, улеснява пълненето на умивалника.

Шпула: Това е сърцето на крана. Крановете за гореща и студена вода са направени от керамична сърцевина на клапана. Най-доброто качество на сърцевината на клапана е испанската писта, Kangqin и Zhuhai на Тайван.

Ъгъл на въртене: Завъртането на 180 градуса прави работата по-лесна, а въртенето на 360 градуса има значение само за мивка, поставена в центъра на къщата.

Душовата глава може да бъде удължена: ефективният радиус се увеличава, а мивката и контейнерът могат да се напълнят по-бързо.

Маркуч: Опитът показва, че тръба с дължина 50 см е достатъчна и на пазара може да се закупи тръба с дължина 70 см или повече. Внимавайте да не купувате алуминиеви тръби, използвайте тел от неръждаема стомана, вземете ръка, за да издърпате, ръката е черна е алуминиева тел, без промяна е тел от неръждаема стомана, най-добре е да използвате 5 международни стандартни тела, изтъкани от неръждаема стомана отвън тръбата на маркуча и маркучът е изработен от EPDM. Свързващата гайка е червено коване, а външната повърхност е навита и покрита с никелов слой от 4miu (дебелина).