Как да избера подходящо изтичане на пода

- Nov 19, 2017-

Първо, във всеки случай подовите канали могат да играят напълно дезодорираща роля. Функцията за дезодорант за подово оттичане основно разчита на уплътняване, което може да се постигне, потребителите могат според мястото на изтичане на пода и т.н. да избират различни начини за уплътняване на пода. На второ място, дренаж на изтичане на пода, за да отговарят на изискванията за употреба, за да бъде достатъчно голям, дори ако няма дома, изблик на вода екстремни обстоятелства, можете също бързо да се освободи вода. Количеството на отводняване може да бъде поискано за инструкции или протоколи за изпитване, за да видите, трябва да се основава на диаметъра на пода на устата и размера на използването на различни места, за да изберете подходящо количество дренаж.

Трето, филтър функция да бъде задълбочена, филтър функция е недостатъчна ще доведе до блокиране на чужд материал тръбопровод, почистване работа ще бъде много обезпокоителен. Ако размерът на порите на филтъра не е подходящ, интервалът от време за почистване на чуждото тяло е твърде кратък и също така ще увеличи тежестта върху потребителите. Експерти предполагат, че най-добрата филтър екран бленда между 5 мм-8 мм, така че да се предотврати чужди обекти падат в тръбопровода, премахване на чуждо тяло време може да бъде удължен до 3 - 5 месеца.

Четвърто, използването на време е достатъчно дълго, често не се обменя. Някои механични подови отводняване, използващи пластмасови сърцевина, пластмасови характеристики е използването на 35 години по-късно ще бъде отчетливо, а сърцевината на изтичане се нуждае от висока честота дейности, така че функцията на изтичане на пода не е стабилна, може да има различни проблеми , трябва да бъдат заменени.

Пето, закупуването на подови отводнителни също трябва да се определи местоположението на използването. Например, душът е най-голямото количество вода, за да се гарантира, че водата може бързо да изтече, а не вода, дренажът на пода тук също се нуждае от големи; в допълнение, пералната машина мигновено поток на водата е страхотно, в този момент за водата тръба моментално налягане е много голям.

Топла напитка: пералната машина избира специален подов дренаж за пералня. Понастоящем има специални зони със специални помещения като канализационната мивка, специален подов канал, перална машина за подов канал, балкон на пода; тоалетна, балкон етаж дренаж с различен подов канал: тоалетна е тоалетна етаж отводняване относително висока честота на използване, е най-много вода на много места, но и на чужди тела на повечето места, но и лесно да коса.

Така че ние избираме изтичане на пода, за да разгледаме три точки: единият е дезодориращ ефект; две са лесни за почистване; три са лесни за заглушаване.

Две, защо балконът избира T тип подов канал? Какви са въпросите, които се нуждаят от внимание?

1, избягвайте да избирате местоположението на U и балкон етаж дренаж трябва да изберете U тип пералня изтичане, тъй като общото местоположение балкона не е много водно пространство, дори и половин месец без вода, и дезодориращ принцип на U тип дренаж е на вода, след като водата изсъхне, дезодориращ ефект не е, не е редовно към балкона етаж изтича вода.

2, се препоръчва да изберете T типов канал тип, балкон пералня инсталиран подов дренаж, U тип дренаж е бавен, е по-подходящ за балкон перална машина моментална воден поток ситуация, така че се препоръчва да изберете Т тип подов дренаж , За разлика от балкона и банята, всички ние имаме ясна представа за това ?! Когато избирате изтичане на пода, трябва да помислите кой да купува, но не избирайте грешния!