Кухненски Falls Six Law

- Nov 19, 2017-

В кухнята, кранчето заради уникалните си функции да заемат централно положение: храна след почистване, преди вечеря ястие басейн на бойлер тиква кратун почистване, сортиране, почти цялата домакинска работа без помощта на кран и мивка. Един добър производител на кранчета за кранчета за кърпи трябва да има шест характеристики: пестене на вода, трайна, човешка природа, лесна за почистване, опазване на околната среда, удобство, ние считаме шестте характеристики на кухнята време 6 правило щастлив или не.

Правило 1: опазване на водите

Трябва да изградим общество за опазване, как може да се реализира водата от чешмата? Балонът на добрата кранче може да забави потока на водата, да остави водата да достигне определена скорост и потокът на водата да се забави естествено. Вътрешността на пчелна пита може да остави водното мехурче от водата, вие не мислите, че водата е малка, а защото има достатъчно въздушно мехурче, усещането за ръце е много меко, мощно.

Правило 2: трайно

Дали кухненският биберон е издръжлив, настроението, което се отнася до готвене, и това е свързано с технологията за повърхностна обработка на производителя на кранчето. Някои от производителите на кранчета се тестват при киселинна температура от близо 3 в рН и установяват, че повече от четири часа са все още непокътнати, което показва, че процесът на повърхностна обработка е много труден. Преди 10 години потребителят купи кухненския кран от вградения стоманен сферичен кран, сега използва все още като нов, не е имал капка теч и щети, защо е това? Тъй като тази технология с топка от неръждаема стомана може да гарантира, че отварянето и затварянето на половин милион пъти е гладко.

Правило 3: хуманизиране

На пазара има производител на кърпа пушена дръжка тип куфар кухня, може да извлече от дюза най-дългият 1,5 метра от маркуч от неръждаема стомана, въртене Ъгъл на 360 градуса, дюзата може лесно да стигнете до мястото, което трябва да се измие или вода, правят чиста забава , Този вид bibcock също има колона и спрей два вида вода за оттичане начин, трябва напълно и необходимостта, че измиване на различни статия в кухнята.

С нарастващата популярност на домашните съдомиялни машини кухнята на кранчето на кранчето може да свърже съдомиялната машина. Кранът инсталира три тръби за разделяне на водата на входната тръба, която се използва за свързване на тръбата за вода, тръбата за гореща вода и съдомиялната машина. Докато домакините просто въртят дръжката, те могат да избират дали да изхвърлят водата в мивката или в съдомиялната машина.

Някои кухненски кранчета също имат филтри, които филтрират примесите във водата, за да подобрят хигиената на кухненската вода.

Правило 4: удобство

Работата в кухнята често изисква двете ръце и често само малките палци. Ако само един пръст може да контролира температурата и водния обем на кранчето! Сега, там е кранчето производителя на кранчето не е само на контролния бутон да се върти свободно на водещата позиция също има бутони, докосване бутон за промяна на формата на водната колона, заедно с конвертируеми бутона контрол на водата.

Правило 5: лесно се почиства

Китайските навици за готвене правят кухненските лампички по-големи, толкова лесни за водене с повреда на маслото и водата, почистват обезпокоителен проблем и след много измивания повърхността на бибешките е лесна за отслабване. Повърхностна обработка не преминава, ако производителят на кранчето може да заяви, че при закупуване на продукти е много добра, но се използва за определен период от време, ще се появи цвета на покритие, пада феномен, така че купете кранчето трябва да разбере своя гаранционен период, общи трябва да бъде не по-малко от три години, някои производител на кран може дори да направи гаранция за качество за дълго време.

Правило 6: опазване на околната среда

Много семейства инсталират машина за мека вода, се казва, че тъй като те се притесняват, че прекомерните нива на олово в Китай в питейната вода и добрата кранче могат ефективно да филтрират някои примеси, в сравнение с по-ниските и обикновените кранчета, може да даде на потребителите по-задоволителна сигурност.