Методи за познаване и поддръжка на избора на бойлери

- Nov 19, 2017-

Разделянето на труда означава напредък, което може да се види от класификацията на продуктовата класификация на производителите на кранчета. В миналото вида на едно кранче не е в състояние да отговори на всички изисквания на хората, понастоящем на пазара може да бъде разделена на вана кранче, кран, кран, кухня кранче три категории и всяка категория, но и според функцията, стилът, материалът и цветът са разделени на много малки категории. Различните кранчета имат невероятни различия в детайлите.

В сравнение с шкафовете, ръчните басейни и друго голямо кухненско оборудване, крановете могат да се разглеждат като най-простите дребни неща. Но не гледайте надолу. Батериите са незаменими във всяко семейство. Хората, които се стремят към изискан живот, също се отразяват в различните кранове на реконструкцията. Влезте в завода на кранчето, цвят, стил, форма, разнообразие и така нататък, всички видове кранчета ще ви ослепят. Освен това класификацията става все по-тънка и ерата на "едно нещо с множество употреби" вече не се връща. Фотьойла е не само основна домакинска необходимост, или неразделна част от декорацията на стаята, за да се избере идеалната кран, която може да има университетски въпрос.

Едната: кранът не е всемогъщ

Двоен изход на кранчето за вана

Тази кранче трябва да има два изхода, следното към инжекцията за ваната, а другата - за свързване на душ. След като признаем, ние също трябва да обърне внимание на дължината на изхода на кранчето е малко по-дълъг от ширината на ръба на ваната, така че да се гарантира, че водата няма да тече навън, когато водата инжекция.

Мивка, къса уста

Този вид кранче съвпада с банята, използва се за миене на дрехи, измива лицето. Така че е практично и координирано да изберете кран, който е кратък и много нисък, но трябва да оставите достатъчно място за измиване. Този вид заключване на кранчето, първо погледнете към монтажната дупка на крана на басейна единична дупка или дупки; ако три, трябва да вземете между разстоянието на монтажния отвор е 4 инча (около 10 см), 8 инча (около 20 см), тогава можем да определим коя е подходяща кран

Кухненската кранче е висока

За удобство на ползване, кухнята кранчето да избирате по-високо, водата в устата на дълги, най-добре е да се разшири над изхода на водата, но също така вътрешната структура не може да се пръсне и няма много разлика, но производителите на кранчето имат керамичен клапан и гумени печат на печат, но разликата в външния стил големи. Когато пазарувате, освен да се съобразявате с личните предпочитания, но и да го разгледате с околната среда, да видите дали менюто се справя с 90-градусов превключвател или да изберете по-подходящ тип спираловидна стабилност и след това да решите да купите.

Две: оценяването на качеството зависи от виждането, завъртането, слушането и разпознаването

Производителите на водопроводни тела имат малка разлика във външния вид, повърхностното запечатване е много добро, за потребителите е трудно да видят вътрешната структура на кранчето и качеството на макарата, не е лесно да се отвори инспекцията. И така, как можем да не отваряме клапана за клапани при условие, че качеството на покупката на твърда вода?

Погледнете външния вид

Процесът на повърхностно хромиране на добрите производители на кранчета е много изящен, обикновено чрез няколко процеси, които трябва да бъдат завършени. Качеството на кранчето зависи от неговата яркост. По-гладката и по-ярка повърхност, толкова по-добро е качеството

Завъртете дръжката

Когато кранчето завъртва дръжката, между кранчето и превключвателя няма прекалено пространство и се изключва лесно и не се плъзга. Не само лошо качество кран, разликата, голямо усещане за запушване.

Слушайте звука

Материалът на кранчето е най-трудно да се различи. Добрите производители на кранчета хвърлят мед, побиват звука тъп. Ако звукът е отчетлив, трябва да е от неръждаема стомана, качеството ще е лошо.

Маркирайте разпознаването

Ако наистина не можете да различите, можете да изберете редовни производители марка кранче. Редовните продукти имат идентификация на марката на производителите на кранчета, а някои неформални продукти или някои качествени продукти често само поставят някои хартиени етикети и дори без никакви знаци трябва да обърнат внимание на покупката.

Три: кранчето удължава живота на четири опита

Ако изберете кран, ако не се поддържа правилно, това ще се отрази и върху неговия живот. Това е и най-обезпокоителното нещо за много хора. Всъщност това не е трудно, докато инсталирането, използването и поддръжката на правилния начин, действителният живот на кранчето може да се удължи и да се запази ярко като ново.

Опит 1, моля, имайте опит и квалифицирани специалисти, които да инсталирате

Когато е инсталирана, кранчето трябва да избягва и да удря трудно, а не да залепва лепило и други остатъци по повърхността, за да не повреди повърхностния блясък на покритието. Ако това е нова къща, водоснабдителната мрежа е нов магазин, ще има пясък и други замърсявания във водата, преди монтажа, трябва да обърнем внимание на отстраняването на отпадъците в тръбопровода, дългият дренаж до качеството на водата става ясно, за да инсталирате кранчето.

Опитът 2, спиране на силата, не е задължително да бъде строг

Много хора използват кранчето, след като са свикнали да натискат кранчето, което е нежелателно. Това не само ще предотврати изтичането, но ще доведе до повреда на уплътнителния клапан, което ще доведе до затваряне на кранчето.

Опитът 3, добрите навици гарантират целостта като нова

За да избегнете ръжда, обикновено след употреба, за да изтриете чистата повърхност на чешмата; има по принцип по-видни, затова бъдете внимателни, когато боравите с предмети не се набиват или не се нанасят върху тях.

Опит 4, поток по-малки, чисти примеси

Ако налягането на водата е не по-малко от 0.02MPa, ако се установи, че количеството вода намалява, то може да бъде запушено в кранчето. Решението е да се използва гаечен ключ в изхода на водата на кранчето, леко завинтване на капака на устната кухина, почистване на примесите и внимателно инсталиран, обикновено може да се възстанови същата както винаги.