Предпазни мерки при използване на Faucet(2)

- Mar 26, 2019-

5. затваряне на кран винт стабилизирани гума не е пълна. Обикновено само е необходимо да премахнете дръжката (ръчката), когато твърд обект е забито в запечатване порт. След капака и клапа ядрото са отстранени, се отстраняват примесите. Това могат да бъдат възстановени за нормална употреба, когато той е инсталиран, тъй като е.

6. Ако затварянето на керамични клапан включете запечатване дюза не е пълно, твърда повърхност може да драскотина запечатване на повърхността или предварително затягане сила, приложена към вентил ядрото е недостатъчно. Ако е бивш, то само може да бъде ремонтиран от отдела за следпродажбено обслужване или професионална поддръжка служба на Фосет производствения цех. В последния случай потребителят трябва само да премахнете дръжката (ръчката) и след това затегнете буфера леко.

7. има две причини за отпуснатост на дръжката (ръчката) първо, дръжката (ръчката) не се закопчава небрежност по време на събрание, просто затягане на закрепване винт. Второ дръжката (ръчката) е слабо избрано, която се проявява най-вече поради преждевременната окисляване на цинк сплав дръжката (ръчката) и на вентил ядро връзката, предизвикващи нарастване на просвет вследствие на корозия, и като цяло няма лекарство. Следователно не използвайте цинк сплав дръжки (ръчните колела) колкото е възможно.

8. В случай на изтичане в точката на свързване на дюзата това обикновено е причинено от факта, че на събрание част се затяга, не, само да я затегнете. Понякога едно кранче е перфектен във всеки аспект, но има чувство на капе след затваряне. По това време това зависи от продължителността на времето на капе, дали капе вода не спира и размера на капки вода. Вече капково пъти понякога може да продължи за 4 или 5 минути, с общо около десетина капки. Количеството на водата капе е еквивалентна на остатъчна вода в устата на дюзата след водоизточник е изключен, което е нормално явление.