Предпазни мерки при използване на Фосета (1)

- Mar 25, 2019-

1. По време на инсталацията внимателно отстранете всички примеси в тръбопровода. Може да се избегне увреждане на макарата, засядане, запушване и изтичане. В същото време повърхността трябва да се почисти, така че да не останат остатъци от строителни материали.

2. За всякакъв вид кранче продукт, не е необходимо да се използва прекомерна сила при превключване, просто леко усукване или преместване. Дори и традиционният кран не изисква много усилия, за да се завие. По-специално, не използвайте дръжката като перила, за да я поддържате или използвате. Продуктът с капака на екрана за изхода на водата трябва да бъде разглобен и изплакнат след употреба за период от време, за да се отстранят примесите. Продуктите с маркучи трябва да се съхраняват в естествен участък, за да се избегне счупване.

3, душа на главата на металния маркуч на ваната на кранче трябва да поддържа естествено състояние на опъване, не го намотка, когато не се използва. В същото време, когато използвате или не, внимавайте да не образувате мъртъв ъгъл в съединението между маркуча и корпуса на клапана, за да избегнете счупване или повреждане на маркуча.

4, след използването на кранчето понякога може да се появи непълна затваряне, изтичане, хлабав дръжки, разхлабени връзки и течове и т.н.