Болтовете също така трябва да обърнат внимание на поддържането

- Nov 19, 2017-

В домакинството често се използват кранчета, а доброто или лошото на кранчето е пряко свързано със санитарното състояние на домашната вода. Но много хора пренебрегват поддръжката на кранчето. Кранът е само малка част от битовите стоки, но когато става въпрос за проблеми, загубата на семейството може да бъде трудно да се изчисли. Марката на кранчето, включително агент да се присъединят и на едро, докоснете производителите на кранче са всичко, което трябва да разгледа фактори, те имат определени знания и трудност е трябва да бъде. По-долу ще въведем начина, по който водата bibcock чиста и кранче поддръжка.

Почистване на кранчето:

1, кранчето след продължително използване, ще доведе до някои мащаби или мръсни, това е нормално явление, потребителите трябва само да използват, когато чиста мокра кърпа или гъба, може да избършете с няколко специални по-чисти предприема, крайната повърхност трябва да бъде отстранени. Потопете пастата за зъби в мека четка за зъби или леко я избършете с паста за зъби. Може да изчисти водния мащаб, да мазнина, да остави повърхността на кранчето чиста ярка две, начин за поддръжка на кранчето.

2. Почистването на кранчето изглежда просто, но малко хора го правят внимателно, което прави изчистването на кранчето трудно. Почистването на кранчето изисква различни начини за почистване на кранчето, а интензивността на почистване е различна. Например кранчето от повърхността за галванични покрития може да използва преварена вода, за да смеси перилния препарат, за да предприеме почистване, може дори да използва някои силни, за да отиде мазна дезактивация продукт измиване се ангажира с почистване. Но кранчето на дървесината не може да бъде толкова "просто и брутално".

Поддръжка на клапаните:

1. Монтажът на кранчето трябва да се извършва от опитни и квалифицирани специалисти. Понякога цените на едро директно към производителя на кранчето с кран, цената е сравнително ниска, но не и вратата, за да помогне на инсталацията услуга, така че ние трябва да обърнем внимание на по време на инсталацията, кранчето трябва да се опита да не и трудно чукат срещу, не не чакайте за цимент, остатъци от лепило на повърхността, за да не повредите повърхностния блясък на покритието. Извадете материала от тръбата и поставете кранчето.

2. За кранчето в банята маркучът трябва да обърне специално внимание на навиците за употреба. Някои жители ще обвият маркуча на кранчето, което може да доведе до счупване или повреда на маркуча.

3, поддръжка на кранчето трябва да поддържа добри навици при използване, когато е включен и изключен от кранчето не е твърде трудно, просто трябва да се обърне удобно, насилствено ще повреди клапан за уплътнение на кранчето, да доведе до кранчето е латенна, изтичане ситуация.

4. В ежедневния живот, не само трябва да се почисти кранчето, но също така се нуждаят от редовна поддръжка. Особено за кранчето в банята, нуждаят се от редовно почистване на нечистота, агентът може да посети някой кран и добри следпродажбени услуги, някои директно на производителите на кранчета като това, което казах точно сега, че кранчето на цената на едро, а не на следпродажбени услуга, този вид ситуация трябва да обърне повече внимание на поддържането на кранчето, за да се осигури нормалното използване на кранчето. Тъй като, ако се използва след определен период от време, водата на водата на кранчето в състояние на не по-малко от 0,02 мpa, ще има намаляване на водния добив, а дори и появата на феномена на нагревателя пламъци, премахване на примеси, така че редовни общи може да се възстанови.