Основната структура на бойлерите

- Nov 19, 2017-

Фотьойла е малък кухненски бойлер оборудване също е крайно необходимо в ежедневието, с постоянно подобряване на нивото на човешкия живот, тя е неразделна част от нашето ежедневие, в същото време, хората започнаха да обръщат внимание на качеството на кранчето, малки влиянието на кранчето е толкова голям, че трябва да знаем какво е това малко кранче структурата му, избират и купуват за нас, за да разберат структурата на кранчето за кранчето и правилното използване на кранчето има много помощ.

Клапата на клапана на клапана е жизнената сила на крана, която определя качеството и експлоатационния живот на кранчето. Клапанната сърцевина на кранчето е предимно керамична сърцевина на клапана, сърцевина на сферичния клапан, сърцевина на клапан от неръждаема стомана и ядро ​​от каучук. Керамичната сърцевина на вентила е най-добрата в момента, ефективността на пчелите е добра, физическата стабилност. Кранът на основната керамична сърцевина на клапана може да използва 5-10 години.

Повърхността на кранчето е главно покрита с хром, титан, спрей боя, златно покритие, шлайфане и т.н. Купете кранчето, за да разгледате дебелината на покритието, ако повърхността на покритието е чиста, как да покажете качеството на покритието е добро. Дебелината на покритието не е лесна за падане.

Корпусът на крана е тръбното тяло, предимно бронзов материал, но сега е заменен с месинг, а съдържанието на мед е над 85%. Вносът bibcock субект основни не stomata, както и местни водещи зад, тъй като процесът на цената на повърхността на ограниченията за обработка на алуминиеви отливки, липсата на внос hua sheng електронна теория на съпротивление на натиск, абразия съпротивление устойчивост на корозия.

Въпреки че структурата на кранчето е проста, но решава нашия воден път. Така че трябва да проверим качеството на кранчето от всяка от частите на кранчето, така че трябва да обърнем специално внимание на клапанната сърцевина.