Какво се случва, когато кранът блокира водата

- Nov 19, 2017-

При използване на чешмяна вода е все по-малък, често поглед е Bibcock отвор уста отвор, включете там е течаща вода след bibcock устата чиста, тази ситуация е най-разпространеното място е кухнята и банята кранче. Производителят на кранчето въвежда дали кранчето на кухнята или банята, времето за използване е дълъг, тези проблеми стават често.


Когато кранчето е блокирано, кранчето ще ви научи как да решите проблема:

1. Проблеми с качеството на водата, водата с пясък, вода и други примеси, причинени от кранчето. Можете да изключите крана от водата, за да проверите водата и да освободите водата под филтъра. Ако водата се нормализира, проблемът е, че тя е извън филтъра. Тогава кранчето на кранчето ще бъде взето в басейна и твърдите примеси на големите частици пясък ще паднат естествено. Не използвайте ръцете си, за да го вземете. Вместо това, той ще задръсти пясъка във филтъра. За да можете да почистите мястото, можете да премахнете филтъра и уплътнението, а петна в средата на окото може да бъде пробита от иглата. След почистване и презареждане. Подобно на тези може да се поучи от производителя на кранчето, много пъти, ако търговецът на дамски кран може да отиде на полето на водещия производител, за да практикува.


2, производителите на кранчета са въведени и вид ситуация, ако поради големите чуждестранни тела, причинени от, тази ситуация е рядко, но също е трудно да се избегне може да се срещне, така че моята страна малко споменаване, всъщност много просто, само трябва да сте готови да махнете кранчето с гаечен ключ. Използвайте гаечен ключ, за да отворите интерфейса под басейна, всъщност повечето от кранчетата могат да използват ръката, за да направят големи усилия да го завъртят, да махнат кранчето, разбира се, филтърната глава също трябва да бъде отстранена и поставена настрана. Обърнете главата с главата надолу, вземете бутилка вода и я напълнете с вода. Ако задният край на водата не е свободен, тогава в кранчето има чуждо тяло. Също така може да се измие под вода, за да може да се почисти на място. След това можете да го заредите отново и също така трябва да проверите дали ставите са здрави, за да избегнете изтичане, когато ги поставите обратно.